1908

Creació

L’any 1908, neix La Previsión Tarrasense, Asociación Benéfica de Socorros Mutuos, amb la finalitat de donar una ajuda econòmica a la familia en cas de defunció del soci mutualista.

1936

Època més difícil

Durant els primers anys de la seva creació, es van viure períodes de crisis continuada, havent de fer front a la Setmana Tràgica, la grip espanyola o la Guerra Civil.

1962

Època de bonança

L’estabilidad i la fortalesa de l’entitat van arribar durant la segona meitat del segle XX,  concretament l’any 1962 va ser un punt d’inflexió en el creixement de mutualistes, després de les riuades que va patir Terrassa.

1980

Actualitat

Actualment La Previsió és una mútua amb més de 100 anys d’història, molt arrelada a la ciudad i amb prop de 20.000 mutualistes. Malgrat la crisis econòmica que ha patit el país, l’entitat s’ha esforçat per garantir la millora i ampliació contínua de serveis i beneficis pels mutualistes.

2017

La Rambla

El 9 de maig s’inauguren les instal·lacions del nou servei funerari La Rambla. Un equipament modern, ampli i lluminós de més de 1.500 m2 amb tres sales de vetlla i un oratori al servei dels mutualistes de La Previsió i del terrassencs i ciutadans del Vallès per realitzar una atenció integral a las famílies en el moment d’un decés.