Planificar en vida

És dolorós pensar en la mort, però planificar prèviament com volem que sigui el comiat és una expressió de la nostra llibertat individual i una ajuda molt valuosa per els nostres familiars més propers.

Organitzar el funeral

Truca’ns a qualsevol hora i en qualsevol moment i t’ajudarem i assessorarem en tot el procés i amb totes les gestions per al funeral. Confia en nosaltres, tenim més d’un segle d’experiència com a entitat mutualista.

Ofrena floral

Les flors son la millor forma d’expressar els nostres sentiments i respecte vers el difunt i els seus familiar. Des d’aquí pots fer arribar la teva ofrena personal tant si assistiràs al funeral com si no podràs desplaçar-te.

Recordatoris

Escull la imatge i el text pel recordatori que consideris més adient a la persona que vols honrar, o els que millor expressin el sentiment que vols transmetre als teus. Si ho desitges també podràs personalitzar-lo amb imatges de l’àlbum familiar o textos d’elaboració pròpia.

Tràmits

Ens fem càrrec de tots els tràmits, tant si la teva opció és la inhumació com la incineració. Tramitarem el certificat literal de defunció, l’eliminació de la petjada digital i sol·licitarem una pensió de viudetat o d’orfandat. A més t’assessorem en la redacció del document de voluntats anticipades i del testament.

Assessorament Hereditari

Com tramitar l’herència rebuda? Què s’ha de fer i quins son els impostos que s’han de pagar? T’assessorem en tot moment de com portar a terme la tramitació, i si ho prefereixes, ens ocupem de tot per aconseguir la màxima optimització fiscal i tributària de l’herència.