Planificar en vida

És dolorós pensar en la mort, però planificar prèviament com volem que sigui el comiat és una expressió de la nostra llibertat individual i una ajuda molt valuosa per els nostres familiars més propers.

Veure més

Organitzar el funeral

Truca’ns a qualsevol hora i en qualsevol moment i t’ajudarem i assessorarem en tot el procés i amb totes les gestions per al funeral. Confia en nosaltres, tenim més d’un segle d’experiència com a entitat mutualista.

Veure més

Ofrena floral

Les flors son la millor forma d’expressar els nostres sentiments i respecte vers el difunt i els seus familiar. Des d’aquí pots fer arribar la teva ofrena personal tant si assistiràs al funeral com si no podràs desplaçar-te.

Personalitzar

Recordatoris

Escull la imatge i el text pel recordatori que consideris més adient a la persona que vols honrar, o els que millor expressin el sentiment que vols transmetre als teus. Si ho desitges també podràs personalitzar-lo amb imatges de l’àlbum familiar o textos d’elaboració pròpia.

Veure Catàleg

Tràmits

Ens fem càrrec de tots els tràmits, tant si la teva opció és la inhumació com la incineració. Tramitarem el certificat literal de defunció, i sol·licitarem una pensió de viudetat o d’orfandat. A més t’assessorem en la redacció del document de voluntats anticipades i del testament.

Veure Tràmits

Assessorament Hereditari

Com tramitar l’herència rebuda? Què s’ha de fer i quins son els impostos que s’han de pagar? T’assessorem en tot moment de com portar a terme la tramitació, i si ho prefereixes, ens ocupem de tot per aconseguir la màxima optimització fiscal i tributària de l’herència.

Més informació